I see visionaries

Vi är ett konsultbolag som kombinerar teknik med hjärta.

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor de bästa idéerna uppstår. På Ictech samlas smarta, engagerade och nyfikna konsulter kring kloka värderingar som leder till projekt vi är superstolta över och som främjar våra kunders affärer.

Vår vision är tydlig. Riktigt bra systemlösningar kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Och det är precis vad vi har på Ictech.

Picture of Mark Åström Karlsson

Mark Åström Karlsson

Konsultchef

Kontakta mig

Ingenjörer med bred teknisk kompetens inom system- och mjukvaruutveckling.

Ictech är ett konsultbolag som erbjuder kompetens inom system-och mjukvaruutveckling. Våra handplockade konsulter levererar kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen med fokus på kvalitet.

Tillsammans skapar vi framtidens produkter.

Det här är Ictech.

Bred teknisk kompetens.

Våra konsulter har bred teknisk kunskap och är experter inom sina kompetensområden. Vi är kända för att rekrytera selektivt och är noga med att alltid matcha rätt konsult med rätt uppdrag.

Långsiktighet.

Vi har lägst personalomsättning i branschen. Medan andra konsultbolag ligger på 25% per år kan vi stoltsera med våra 6%. Det innebär att våra kunder kan få hjälp av samma konsult år efter år.

Genuinitet.

Framgångsrika systemlösningar kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Våra konsulter jobbar bara med uppdrag som de tycker är kul och därför är de också fantastiska problemlösare.

Utveckling och innovation.

Ictech befinner sig i den tekniska frontlinjen. Genom att skapa framtidens produkter, forska och utveckla egna innovationer som löser verkliga problem kan vi bidra till en mer hållbar framtid.

Nytänkande.

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor de bästa idéerna uppstår. När vi kombinerar nyfikenhet med korta beslutsvägar får vi saker att hända.

Hög kvalitet.

Vi nöjer oss inte med mindre än enastående kvalitet. Fantastiska omdömen från våra kunder är kvitto på att vi har lyckats bra så här långt med att skapa nytta och bidra till våra kunders framgångar.

tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare.
0 %
känner sig uppskattade av sin chef.
0 %

Hittills har vi lyckats rätt bra.

95% av våra medarbetare tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare. 97% känner sig uppskattade av sin chef.

Kultur äter strategi till frukost. Därför tror vi på kloka värderingar. Ictech präglas av gemenskap, personlighet och ärlighet. Som konsult vill vi att du ska utvecklas, utmanas, ha roligt och bli uppskattad för det du gör och den du är.

Vår största bedrift är konsulter som trivs.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Ictechs konsulter är seniora, trygga i sina roller, har bred kunskap och stor kapacitet. De kan ta sig an projekt och börja leverera värde på en gång.

Därför är deras välmående också vårt största fokus. Vi styrs av att folk ska trivas – då gör de ett bra jobb – och kunderna blir nöjda.

En miljöcertifierad gasell med hög kvalitet.

Ett Gasellföretag.

Hela fyra år i rad har vi blivit utsedda till ett av Sveriges snabbast växande bolag av Dagens Industri. Utmärkelsen har vi fått eftersom vi fördubblat vår omsättning genom enbart organisk tillväxt, att vi ökat antalet anställda och haft mycket sunda finanser och ett positivt rörelseresultat de senaste åren. Det är vi såklart superstolta över.

Miljöcertifierade.

Ictechs interna verksamhet präglas av ett aktivt miljöarbete. Vi möter våra kunders krav och bedriver vår verksamhet med omsorg om miljö, kvalitet och funktion. Arbetet präglas av effektivitet och vi förbättrar ständigt våra system och processer för miljö och kvalitetsledning. Våra kontor i Göteborg och Linköping är ISO-14001 certifierade.

Kvalitetscertifierade.

Vi skapar värde för våra kunder genom högkvalificerade konsulter inom system- och mjukvaruutveckling. Kundernas förväntningar, krav och behov ska mötas genom att alltid erbjuda rätt kompetens till rätt kund med professionell, snabb och personlig service. Våra kontor i Göteborg och Linköping är ISO 9001-certifierade.