I see experts

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter?

Som konsult på Ictech får du vara med driva den digitala transformationen och utveckla framtidens produkter tillsammans med några av marknadens bästa ingenjörer. Du får jobba med roliga och spännande projekt som bidrar till framgångsrika systemlösningar i den tekniska frontlinjen.

Picture of Rickard Isacson

Rickard Isacson

Konsultchef
073-3534208

Kontakta mig

Vilken är din drömroll?

Ictech utvecklar mjukvara och system för framtidens produkter. Vi har specialistkompetens inom många olika teknikområden och branscher.

Systemarkitekt

Systemarkitekt

Ictechs systemarkitekter ansvarar för den tekniska designen och arkitekturen i ett system eller IT-projekt. De är duktiga på att ta fram en tydlig strategi och detaljerad planering för hur man ska realisera en omfattande teknisk utmaning. Arkitekturen i ett system påverkar i hög utsträckning produktens prestationsförmåga, kostnad och möjlighet till vidareutveckling. Därför är systemarkitekternas jobb superviktigt.

Projektledare

Projektledare

Projektledarna på Ictech ansvarar över omfattande utvecklingsprocesser. De driver utvecklingen genom tydlig kommunikation, detaljplanering, bra ledarskap och ett ständigt leveransfokus. Ictechs projektledare beskrivs ofta som bra människokännare, inspirerande och kommunikativa med stor kompetens inom system- och mjukvaruutveckling.

Produktägare

Produktägare

Produktägarna på Ictech ansvarar för att produkter utvecklas så de når uppsatta mål. Det kräver att man prioriterar, fattar rätt beslut och har kunskap om vilket värde produkten ska leverera till användaren. Ictechs engagerade produktägare är en stor tillgång för utvecklingsteamen. De har alltid svar på frågor, ser till att rätt saker blir gjorda och förklarar varför med fokus på funktion, metod och produkt.

Algoritmutvecklare

Algoritmutvecklare

Algoritmutvecklare på Ictech är experter på att skapa effektiva algoritmer för att lösa komplexa problem. De kombinerar matematik och datalogi för att förbättra systemprestanda och driva innovation. Deras arbete är centralt för att utveckla intelligenta lösningar som möter både tekniska och affärsmässiga behov, vilket gör dem ovärderliga för Ictech.

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklarna på Ictech är duktiga problemlösare och bra lagspelare. De är (extremt) nyfikna på teknik och har bred kompetens inom alla delar av utvecklingsprocessen. Våra erfarna utvecklare behärskar flera operativsystem och programmeringsspråk såsom C, C++, Python, JAVA, Matlab/Simulink och .NET. Det gör att de är flexibla för olika uppdrag och projekt.

Lösningsarkitekt

Lösningsarkitekt

Lösningsarkitekterna på Ictech arbetar med att ta fram smarta och hållbara lösningar anpassade efter kundens system, ramverk och organisation. Våra erfarna arkitekter jobbar med hela flödet i den tekniska infrastrukturen – från att skapa och designa till att implementera. Ictechs lösningsarkitekter har bred teknisk kompetens och är grymma på att lösa problem.

Forskningsingenjör

Forskningsingenjör

Forskningsingenjörerna på Ictech jobbar med spännande forskningsprojekt på vår R&D-avdelning. Våra forskningsingenjörer har doktorerat inom olika områden såsom HMI/UX, ljuddesign, signalbehandling och tillämpad mekanik inom strömningsdynamik. Ictechs forskningsingenjörer beskrivs ofta som målinriktade, självständiga och lyhörda med en stor portion nyfikenhet och ödmjukhet.

UX Designer

UX-designer

UX-designers är experter på att skapa användarvänliga och engagerande gränssnitt. De förstår användarnas behov och omvandlar dessa insikter till intuitiva lösningar. Deras kreativitet och detaljfokus är avgörande för att skapa upplevelser som användare älskar, vilket direkt påverkar produkternas framgång.

Redo för en förändring?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.

Du kanske även gillar...

fun

Konferensresa i Granada med fokus på generativ AI 

I september var hela Ictech-koncernen på konferensresa i Granada i Spanien. Konferensresan är årets roligaste teambuilding-event där alla Ictechare får möjlighet till utveckling, kunskapsutbyte, inspiration och lära känna varandra på djupet.

Ictech och Tjejer Kodar
fun

Cava & Canvas som tema när Ictech hostar Tjejer Kodar

Ictech är numera stolt partner till Tjejer Kodar – Sveriges största community för kvinnor intresserade av tech. Samarbetet är en del av vår satsning på inkludering med siktet inställt på en med jämställd techbransch – och fler kvinnliga konsulter till Ictech.