Career

Har du frågor om hur det är att jobba på Ictech?

Helena Kvist

HR Manager

073-301 83 45

helena.kvist@ictech.se

Hur är det att jobba som konsult på Ictech?

Hos oss får du kollegor i världsklass, spännande och utvecklande uppdrag och möjlighet att påverka din egen vardag. Låter det som ett teknik- och konsultbolag du skulle trivas på? Läs vidare!

Som konsult på Ictech kan du förvänta dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter inom system- och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder utvecklingsprojekt i teknikens framkant och vi vet att du trivs bättre när du känner dig utmanad på jobbet. Det är också viktigt för oss att våra uppdrag leder till nytta för omvärlden. Ictech är grundat och drivs av ingenjörer som har ett stort teknikintresse och lång erfarenhet av olika positioner i branschen. Vi har ett brett kontaktnät, så oavsett om du är intresserad av självkörande bilar, informationssäkerhet, microservices eller IoT så har vi uppdrag för dig.

För oss är din utveckling viktig. Vi satsar på långsiktiga relationer med alla medarbetare och investerar därför mycket tid på att ha en nära och personlig relation. Enligt vår medarbetarundersökning är det hela 97% av medarbetarna som känner sig uppskattade av sin chef och nöjd med deras relation. Tillsammans diskuterar vi ofta hur det går i uppdraget och vad som är drömuppdraget i framtiden. Detta för att ta fram en strategisk plan för hur du ska komma dit samtidigt som den tar hänsyn till din livssituation. 

Vi är 85 teknikgalna ingenjörer med olika bakgrund och intressen och behöver just nu bli fler. Läs mer om vilka lediga tjänster som finns ute eller skicka in en spontanansökan!

Event, aktiviteter & kunskapsutbyte

En uppskattad del i att vara konsult på Ictech är kunskapsutbytet mellan alla medarbetare. Det är snacket mellan en musiktokig mjukvaruutvecklare och en odlingsintresserad systemarkitekt där magin händer. Vi anställer bara ingenjörer med hög kompetens och gedigen erfarenhet för att erbjuda våra medarbetare de bästa kollegorna att bolla, arbeta och utvecklas med. För att göra detta kunskapsutbyte möjligt anordnar vi flertalet aktiviteter, bland annat:

Större event

Konferensresan är ett påkostat och större event där vi åker iväg en helg tillsammans för konferens och gemensamma aktiviteter. Konferensresan är en helg alla ser fram emot där man verkligen får möjlighet att lära känna varandra och ta del av nya kunskapsområden. Inspirationsföreläsningen är ett annat större event där vi bjuder in intressanta talare som föreläser om olika områden. Senast var temat framtid och digitalisering och handlade om vilka utmaningar och konfliktområden som finns men också vilka otroliga möjligheter den digitala revolutionen medfört. Givetvis är det mat och mingel i samband med detta.

Nörd, nördigare, nördigast

En gång i månaden har vi Nördkvällar som är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer av något man tycker är intressant och roligt över en bit mat. Man kan exempelvis arbeta med ett eget eller gemensamt projekt eller varför inte passa på att studera något man vill lära sig. Samma sak med våra Coding Dojos då det finns möjlighet att bli en ännu bättre programmerare genom övningar med konkreta mål. Vi har även Wargames då vi bland annat bygger upp virtuella servrar som vi sedan attackerar. Under senaste tillfället blev det en så intensiv DDoS-attack att nätet gick ned.

Party & mingel

Under eventkategorin ”party och mingel” lär vi oss inte direkt någonting utan enbart umgås och har kul. Ett exempel är sommarfesten som infinner sig varje sommar i juni då det är musik, mat och mingel på agendan. Vi kan garantera soligt väder och inte en droppe regn på hela dan. Vi har även Julfesten där alla Ictechare kan ta med sig sin partner för lite julmat, juldans och julgodis.

 

Vilka förmåner erbjuder Ictech dig som konsult?

Vi vet att frihet och flexibilitet är två faktorer för att du som konsult ska trivas på jobbet och må bra. Det är även ledorden i de förmåner du erbjuds på Ictech.

Hos Ictech väljer du själv om du vill ha en flexibel lönemodell eller om du föredrar en mer stabil och trygg modell med fast lön. Med andra ord har du möjlighet att anpassa hur mycket lön du tar ut, hur mycket du pensionssparar, när och hur mycket du är ledig. Planerar du en lång semester nästa år eller kanske att jobba så mycket som möjligt för att kunna köpa det där huset du drömt om? Oavsett dina planer så är det du själv som bestämmer hur du vill göra och vad som passar din livssituation.

Då både livet och arbetsdagar kan vara oförutsägbara har vi valt att inte ha regler som ska passa alla, vi anpassar oss alltid efter den enskilda individen. Detta både gällande problem, då vi anpassar oss till den specifika situationen och hittar en kreativ lösning tillsammans. Men även när det gäller möjligheter. Vi är uppmärksamma på vilka möjligheter som finns och tar tillvara på dem tillsammans med den enskilda individen. Ett exempel är när en medarbetare presenterade en grym affärsidé som Ictech investerade i som nu är en startup  med en färdig produkt på marknaden. Vi är även mycket stolta över att hela 95% av medarbetarna tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare enligt den senaste medarbetarundersökningen. 

Vi har också ett fantastiskt kontor på Lindholmen Science Park i Göteborg som alla medarbetare är välkomna att nyttja utanför arbetstid. Dit kan man ta med familj och vänner för att spela VR, utveckla nya miljöer för Hololens eller bygga med Lego Minecraft.

Skicka in en spontanansökan!

 

Spontanansökan

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.