I see team effort

Ett komplett team redo att ta sig an ditt nästa stora projekt.

Behöver du snabbt komma i gång med ditt nästa stora projekt? Ictech erbjuder ett komplett team redo att ta sig an dina utmaningar och ro projektet i hamn.

Picture of Birger Kroon

Birger Kroon

Konsultchef
070-3791911

Kontakta mig

Handplockade konsulter. Här för att förverkliga er vision.

Våra handplockade konsulter är högkvalificerade, erfarna utvecklare som alla arbetar mot samma mål: att förverkliga er vision. Med kvalitet i fokus ser vi till att ro ditt projekt i hamn.

Fördelar med att ta hjälp av ett team.

Tillgång till bred teknisk kunskap.

Våra konsulter har bred teknisk kunskap, är experter inom sina kompetensområden och har lång erfarenhet. Oavsett om ni behöver hjälp inom digitalisering, plattformsutveckling, cybersäkerhet eller infotainment så har vi ett team för dig.

Ett team skräddarsytt efter behov.

Vi vet att varje projekt är unikt. Därför skräddarsyr vi våra team baserat på just dina behov och utmaningar. Oavsett om du behöver en helhetslösning för ett komplext projekt eller expertis inom ett specifikt område kan vi snabbt mobilisera rätt team.

Fullstack, DevOps, UI/UX eller ML/AI.

Våra utvecklare är noggrant utvalda för sin expertis, fokus på problemlösning och förmåga att snabbt anpassa sig till nya projekt och arbetskulturer. De har kompetens inom allt från fullstack, backend och frontend till DevOps, UI/UX och ML/AI.

Kom igång snabbt och effektivt.

Våra processer är designade för att snabbt komma igång med ett nytt projekt. Genom beprövade metoder och effektiv kommunikation säkerställer vi att vi arbetar i takt med dina mål och levererar resultat som möter (eller överträffar) dina förväntningar.

Skala enkelt upp eller ned vid behov.

Vi vet hur viktigt det är att vara smidiga och anpassningsbara. Vi hanterar projekt av alla komplexitetsnivåer och kan snabbt skala upp eller ned ditt team baserat på behov för att säkerställa att du alltid har rätt kompetens vid rätt tidpunkt.

Låt kvalitet vara din ledstjärna.

Vårt engagemang för kvalitet genomsyrar allt vi gör, från den initiala projektplaneringen till den slutliga leveransen. Vi har tagit fram ramverk och processer som vi anpassar efter dina behov för att säkerställa kvalitet i varje steg av arbetsprocessen.

Ro projektet i hamn med effektivitet.

På Ictech förstår vi tekniska utmaningar och vårt engagerade team agerar som en förlängning av din organisation. Vi har en djup förståelse för vad som krävs för att effektivt ro ditt projekt i hamn, från idé och koncept till lösning och lansering.

Delad framgång är dubbel framgång.

Att välja Ictech som er utvecklingspartner innebär mer än att bara anställa ett team: du får en partner som är 100% dedikerad till ditt projekts framgång. Vi tror stenhårt på att långsiktiga relationer är nyckeln och att delad framgång är dubbel framgång.

Boka ett möte!

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan förverkliga dina visioner.

Kundcase: Ictechs team utvecklar en självkörande dumper åt AB Volvo.

AB Volvo tog hjälp av ett komplett team från Ictech för att utveckla en elektriska drivlina för en självkörande dumper från Volvo Construction Equipment. I uppdraget ingick att anpassa styrenheten för den elektriska drivlinan, applikationsutveckling för att integrera support för nya batterier, utveckling av ett nytt simuleringsverktyg och även funktionell säkerhet.