Ictech öppnar kontor i Västerås – för att möta den växande teknikmarknaden

Det händer grejer på Ictech. Vi är glada att berätta att Ictech öppnar kontor i Västerås. Med närvaro i Västerås kan vi möta den ökade efterfrågan på teknisk expertis i en stad med snabb tillväxt inom teknikindustrin. Att vårt fokus på framgångsrika systemlösningar i den tekniska frontlinjen går hand i hand med teknikstaden Västerås, är det ingen tvekan om. Det här ska bli kul, tycker vi.

Expertis inom system- och mjukvaruutveckling

Det har hänt mycket på Ictech de senaste åren. Och det fortsätter hända grejer. 2020 öppnade vi kontor i Linköping och nu två år senare är vi inte blyga för att ta oss an ytterligare en stad, nämligen Västerås.

Vi har sett en ökad efterfrågan på expertis inom system- och mjukvaruutveckling i Västerås, särskilt inom områden som autonoma fordon, infotainment, DevOps, HMI/UX, cybersäkerhet, maskininlärning, digitalisering och plattformsutveckling. Genom att öppna kontor i Västerås kan vi hjälpa företag utveckla sina tekniska lösningar inom dessa områden och stärka deras konkurrenskraft på marknaden.

Ictech öppnar kontor i Västerås

En stad med fokus på teknik, ingenjörskonst och innovation

Det är ingen hemlighet att vi på Ictech gillar ingenjörer. Och det är heller ingen slump att Västerås har en lång historia av ingenjörskonst. I över ett sekel har stora teknikföretag sökt sig till staden. Expertis inom automation, elektrifiering, digitalisering och fordonsteknik har skapat en stark innovationskultur. Nu är det vår tur att bidra!

– Ictechs tillväxtstrategi handlar främst om att finnas där våra kunder finns. Vi tror att det är viktigt att ha en närvaro i städer med snabb tillväxt inom teknikindustrin för att kunna erbjuda den tekniska expertis våra kunder efterfrågar. Vi är också övertygade om att vår närvaro i Västerås kommer bidra till att stärka teknikmarknaden i regionen och tillföra ny innovationskraft. Vi ser fram emot att hjälpa nya kunder lösa svåra tekniska utmaningar och samarbeta med företag i Västerås och dess omgivningar, säger Richard Hedström, VD för Ictech.

Ictechs tillväxtstrategi handlar främst om att finnas där våra kunder finns. Vi tror att det är viktigt att ha en närvaro i städer med snabb tillväxt inom teknikindustrin för att kunna erbjuda den tekniska expertis våra kunder efterfrågar. Vi är också övertygade om att vår närvaro i Västerås kommer bidra till att stärka teknikmarknaden i regionen och tillföra ny innovationskraft. Vi ser fram emot att hjälpa nya kunder lösa svåra tekniska utmaningar och samarbeta med företag i Västerås och dess omgivningar.

Richard Hedström, VD på Ictech

Duktiga ingenjörer med bred teknisk kompetens

Genom att öppna kontor i Västerås innebär det också möjligheter för framtida Ictechare. Förutom nya spännande kunder vill vi attrahera och rekrytera nya duktiga ingenjörer inom system-och mjukvaruutveckling. Västerås med omnejd har en kvalificerad arbetskraft och även flera spännande forskningsanläggningar, vilket går hand i hand med vårt fokus på forskning och engagemang för innovation.

– Vi ser fram emot att få ta del av Västerås styrkor, doppa tårna i den talangpool staden har att erbjuda, starta upp nya spännande samarbeten och bidra med vår breda tekniska kompetens för fortsätta driva innovation och tillväxt, säger Niclas Kark, VD på Ictechs kontor i Linköping som kommer ansvara för det nya Västeråskontoret.

Vi ser fram emot att få ta del av Västerås styrkor, doppa tårna i den talangpool staden har att erbjuda, starta upp nya spännande samarbeten och bidra med vår breda tekniska kompetens för fortsätta driva innovation och tillväxt

Niclas Kark, VD på Ictechs kontor i Linköping
Trevliga frukostar på kontoret

Bidra till hållbar utveckling och framgångsrika systemlösningar

Med fokus på hållbar utveckling och ett av Sveriges bästa affärslägen är staden ett attraktivt etableringsalternativ för oss på Ictech. Genom att Ictech öppnar kontor i Västerås kommer vi kunna arbeta nära lokala intressenter för att främja hållbara metoder och driva en positiv miljöpåverkan. Med vårt nya kontor är vi väl positionerade för att göra en positiv inverkan i samhället, frodas i regionens blomstrande tekniknav och bidra med framgångsrika systemlösningar i den tekniska frontlinjen. Det här ska bli kul!

Finns ert företag i Västerås med omnejd och behöver hjälp av duktiga system- och mjukvaruutvecklare? Hör av dig till Niclas.

Är du konsult och vill jobba på värdens bästa konsultbolag?
(I alla fall om vi ska tro våra medarbetare)

Spana in vår karriärsida eller ansök här.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Recension Ictech
company

En ärlig recension: 5 svagheter vi har på Ictech

Att bli ombedd att berätta om sina svagheter, eller vi menar förbättringsområden, har vi väl alla varit med om i en intervjusituation? Med självinsikt kommer man långt så vi ville ställa oss samma fråga.