I see event

Vi gillar att ha kul. Gör du?

Det är i snacket mellan en musiktokig mjukvaruutvecklare och en odlingsintresserad systemarkitekt magin händer. När ingenjörer som dagligdags driver den digitala utvecklingen framåt sparkar av sig skorna, umgås och har kul ihop. Här är ett urval av våra uppskattade event.

Picture of Helena Kvist

Helena Kvist

HR-ansvarig
073-301 83 45

Kontakta mig

Vi håller inte igen. Är det konferensresa så är det.

Konferensresan är ett påkostat större event där vi åker iväg en helg tillsammans för utveckling, kunskapsutbyte och ett gäng roliga aktiviteter. Det är en helg alla ser fram emot där vi planerar för framtiden, har kul och lär känna varandra.

Lyssna på smarta människor som kan mer än vad vi kan.

Inspirationsföreläsningen är ett uppskattat event där vi bjuder in smarta och intressanta föreläsare inom olika områden. Senast var temat framtid, digitalisering, utmaningar och möjligheter. Vi äter god mat, minglar och lär oss en massa nytt.

Var snäll mot nördar. Risken är stor att de bli din chef.

Så sa Bill Gates. Och vi håller med. En gång i månaden har vi Nördkvällar som är ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om något som man tycker är kul eller vill utvecklas inom. Man kan jobba på ett eget nördigt projekt eller tillsammans med sina kollegor.

Bli en bättre programmerare med Ictech Coding Dojos.

Ta chansen att bli en ännu bättre programmerare på Ictechs egna Coding Dojos. Vi har även Wargames där vi bygger upp virtuella servrar som vi sedan attackerar. Sist blev det en så intensiv DDoS-attack att vårt nät gick ned. Oops.

Häng med på sommarfest. Ta en öl, slappna av, det blir kul.

Nu skippar vi allt som har med teknik, kod och mjukvara att göra. Vi äter gott, tar en öl och bara slappnar av. Sommarfesten äger rum varje år i juni då vi kan garantera sol och blå himmel – en perfekt tid för att njuta (och smygstarta semestern!)

Boosta ditt löpsteg, slå en bandeja eller cykla downhill.

Vi håller också igång på veckobasis. På lunchen kör vi löpning och padel. Varje år springer vi Skatås Mörkaste, ett terränglopp i skogen där pannlampan är ens bästa vän. Vi arrangerar även golftävlingar och mountainbike-event.

Du kanske även gillar...

fun

Konferensresa i Granada med fokus på generativ AI 

I september var hela Ictech-koncernen på konferensresa i Granada i Spanien. Konferensresan är årets roligaste teambuilding-event där alla Ictechare får möjlighet till utveckling, kunskapsutbyte, inspiration och lära känna varandra på djupet.

Ictech och Tjejer Kodar
fun

Cava & Canvas som tema när Ictech hostar Tjejer Kodar

Ictech är numera stolt partner till Tjejer Kodar – Sveriges största community för kvinnor intresserade av tech. Samarbetet är en del av vår satsning på inkludering med siktet inställt på en med jämställd techbransch – och fler kvinnliga konsulter till Ictech.