Sveriges bästa konsultföretag firar 10 år

I 10 år har Ictech haft det stora nöjet att leverera lösningar inom system- och mjukvaruutveckling till många kunder i Sverige. Som konsultföretag har vårt mål hela tiden varit att leverera enastående kvalitet med en personlig touch. Och det kommer vi fortsätta att göra under många år framöver.

Från nystartat bolag till världens bästa konsultföretag

Nu är vi inte längre det där ”lilla nystartade konsultbolaget” som vi var där i början 2011. I dag är vi över 100 Ictechare i flera olika städer. Hur som helst har vi fortfarande samma grundtanke som gänget som startade Ictech hade, att “bygga det företag man själv vill jobba på”. Ett konsultföretag med få anställda per chef som bygger på kvalitet istället för kvantitet. Som är äkta, ärligt och generöst där medarbetarna verkligen trivs. Där man har kul tillsammans.

Inte minst är 10 år som företag ett ypperligt tillfälle att ha kul ihop – och fira! Så här såg det ut.

Vi kombinerar teknik med hjärta

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor de bästa idéerna uppstår. På Ictech samlas smarta, engagerade och nyfikna ingenjörer kring kloka värderingar som leder till projekt vi är superstolta över och som främjar våra kunders affärer. Vår vision är tydlig. Framgångsrika systemlösningar kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Och det är precis vad vi har på Ictech.

Bred teknisk kompetens inom system- och mjukvaruutveckling

Ictech är ett konsultbolag som erbjuder kompetens inom system- och mjukvaruutveckling. Våra handplockade konsulter levererar kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen med fokus på kvalitet. Tillsammans skapar vi framtidens produkter.

Vill du se mer av festligheterna från Falkenberg – besök vårt Instagramkonto!

Vill du också jobba på Ictech?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Sommarfest på Donsö
fun

Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

expertise

Lär dig mer om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders håller i ett webbinarium om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.

company

Ictechs årsredovisning 2021

2021 vilket år! Vi blev 100 medarbetare, firade 10 år som konsultbolag, expanderade vår inhouse-verksamhet, fick 17 nya kunder och sjösatte en ny verksamhet för forskning och helhetsåtaganden. Här kommer en sammanfattning om hur det gick för oss under året. Vi delar även med oss av års- och koncernredovisningen.