I see visionaries

Vi är ett konsultbolag som kombinerar teknik med hjärta.

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor de bästa idéerna uppstår. På Ictech samlas smarta, engagerade och nyfikna konsulter kring kloka värderingar som leder till projekt vi är superstolta över och som främjar våra kunders affärer. Vår vision är tydlig. Framgångsrika systemlösningar kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Och det är precis vad vi har på Ictech.

Mark Åström Karlsson

Mark Åström Karlsson

Konsultchef

Kontakta mig

Ingenjörer med bred teknisk kompetens inom system- och mjukvaruutveckling.

Ictech är ett konsultbolag som erbjuder kompetens inom system-och mjukvaruutveckling. Våra handplockade konsulter levererar kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen med fokus på kvalitet.

Tillsammans skapar vi framtidens produkter.

Det här är Ictech.

Bred teknisk kompetens.

Vi är kända för att rekrytera selektivt. Det beror på att vi är supernoga med att alltid matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Våra ingenjörer är handplockade med spetskompetens inom olika teknikområden och branscher.

Långsiktighet.

Vi har lägst personalomsättning i branschen. Medan andra konsultbolag ligger på 10–25% per år kan vi stoltsera med våra 6%. Det skapar långsiktighet och trygghet hos kunder som kan få hjälp av samma konsult år efter år.

Genuinitet.

Framgångsrika systemlösningar kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Våra konsulter kan supermycket inom sitt eget teknikområde – eftersom de har kul på jobbet – och därför är de också fantastiska problemlösare.

Utveckling och innovation.

Ictech befinner sig i den tekniska frontlinjen. Vi utvecklar och skapar framtidens produkter och tekniska innovationer genom forskning som bedrivs av ingenjörer med god insikt i kunders behov och som gör nytta för samhället.

Nytänkande.

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor de bästa idéerna uppstår. Nyfikenhet i kombination med korta beslutsvägar är något vi värnar om. Det är då vi får saker att hända.

Hög kvalitet.

Vi nöjer oss inte med mindre än enastående kvalitet. Fantastiska omdömen från våra kunder är kvitto på att vi har lyckats bra så här långt. Kolla gärna in våra kundcase med exempel på hur vi skapat nytta och framgång för dem.

0 %
tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare.
0 %
känner sig uppskattade av sin chef.

Hittills har vi lyckats ganska bra.

95% av våra medarbetare tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare, medan 97% känner sig uppskattade av sin chef.

Kultur äter strategi till frukost. Därför tror vi också på kloka värderingar. Ictech präglas av gemenskap, personlighet, ärlighet och transparens. Som konsult på Ictech vill vi att du ska utvecklas, utmanas, ha roligt, och bli uppskattad för det du gör och den du är.

Vår största bedrift är konsulter som trivs.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Ictechs konsulter är seniora, trygga i sina roller, har bred kunskap och stor kapacitet. De kan ta sig an projekt och börja leverera värde på en gång.

Därför är deras välmående också vårt största fokus. Vi styrs av att folk ska trivas – då gör de ett bra jobb – och kunderna blir nöjda.

En miljöcertifierad gasell med hög kvalitet.

Ictech är ett Gasellföretag.

Hela fyra år i rad har vi blivit utsedda till ett av Sveriges snabbast växande bolag av Dagens Industri. Utmärkelsen har vi fått eftersom vi fördubblat omsättningen genom enbart organisk tillväxt, ökat antal anställda, haft mycket sunda finanser och ett positivt rörelseresultat de senaste sex åren. Det är vi såklart superstolta över.

Ictech är miljöcertifierade.

Ictechs interna verksamhet präglas av ett aktivt och medvetet miljöarbete. Vi möter de krav våra kunder ställer på ett miljömedvetet företag. Det sätt vi bedriver vår verksamhet på sker med omsorg om miljö, kvalitet och funktion. Arbetet präglas av effektivitet och vi förbättrar ständigt våra miljö- och kvalitetsledningssystem och alla dess processer. Vårt miljöarbete har bidragit till att vi är certifierade enligt ISO 14001.

Ictech är kvalitetscertifierade.

Ictech strävar efter att skapa värde för kunder genom högkvalificerade konsulter inom system- och mjukvaruutveckling. Våra kunders förväntningar, krav och behov ska mötas – och helst överträffas – genom att alltid erbjuda rätt kompetens till rätt kund. Vi förstår våra kunders behov och erbjuder professionell, snabb och personlig service. Vårt kvalitetsarbete har bidragit till att vi är certifierade enligt ISO 9001.