Valaffischer

Vad var grejen med Ictechs valaffischer?

9 oktober 2018

Ictechs valaffischer som satt uppsatta på Lindholmen veckorna innan valet? Det var stora affischer med budskapen Make Consulting Great Again och Välj ett bättre konsultbolag. Du kanske undrar varför vi satte upp affischerna?

Livet är för kort för att inte trivas på jobbet. Som ingenjör och konsult är du just nu väldigt eftertraktad på marknaden. Trots detta finns det många som inte trivs på jobbet, känner sig uppskattade eller sitter på uppdrag de inte utvecklas på. Vi tog tillfället i akt under valperioden och uppmärksammade konsulter inom system- och mjukvaruutveckling på att de kan göra ett viktigt val i arbetslivet. Nämligen att välja ett bättre konsultbolag. Visst, det var lite kaxigt men det har vi all rätt att vara med en personalomsättning på under 3%.

Fokus på dig

För oss är din utveckling viktig. Vi satsar på långsiktiga relationer med alla medarbetare och investerar därför mycket i en nära och personlig relation. Enligt vår medarbetarundersökning är det hela 97% av medarbetarna som känner sig uppskattade av sin chef och nöjd med deras relation. Tillsammans tar vi fram en strategisk plan för hur du ska uppnå dina långsiktiga mål samtidigt som den tar hänsyn till din livssituation.

Flexibel lönemodell

Du väljer själv om du vill ha en flexibel lönemodell eller om du föredrar en stabil fast lön. Med andra ord har du möjlighet att anpassa hur mycket lön du tar ut, hur mycket du pensionssparar, när och hur mycket du är ledig. Planerar du en lång semester nästa år eller vill du kanske jobba så mycket som möjligt för att kunna köpa det där huset du drömt om? Oavsett dina planer så är det du själv som bestämmer hur du vill göra och vad som passar dig.

Ideal arbetsgivare

Eftersom både livet och arbetsdagar kan vara oförutsägbara har vi valt att inte ha regler som ska passa alla, vi anpassar oss alltid efter den enskilda individen. När det dyker upp problem anpassar vi oss till den specifika  situationen för att hitta en kreativ lösning tillsammans. Vi är mycket stolta över att hela 95% av medarbetarna tycker att Ictech är en ideal arbetsgivare.

Därför tycker vi att du ska välja Ictech, ett bättre konsultbolag!

Är du intresserad av att jobba på Ictech så spana in våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan!