Telia väljer Ictech som leverantör

7 februari 2019

Ictech har fått förtroendet att hjälpa Telia med expertis inom system- och mjukvaruutveckling. Telia befinner sig i en agil transformation och det är inom det området Ictech erbjuder sin specialistkompetens.  

Telia är Sveriges största teleoperatör, både sett till kunder och omsättning. Företaget arbetar med bland annat fast telefoni, datakommunikation, digital-TV och mobiltelefoni till privatpersoner och företag. Ictech bidrar från januari 2019 med kompetens inom agil transformation och CI/DevOps.

Att få förtroende av nya kunder som Telia är alltid lika roligt. Våra specialister inom digital transformation passar perfekt in i deras verksamhet och vi hoppas på ett långvarigt samarbete. – Richard Hedström, CEO Ictech

Ictech är ett kreativt teknikbolag inom system- och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder konsulttjänster och kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen. Hos oss hittar du garanterat hög kompetens och vårt mål är att alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch. Vi har lång och bred kompetens inom de flesta branscher med 30 unika kunder inom bland annat fordon, försvar, medtech, telekom, cleantech, energi och finans.