Utveckla framtidens självkörande fordon tillsammans med Ictech

17 november 2021

Är du intresserad av att bidra till den revolutionerande utvecklingen av självkörande fordon? Förmodligen trivs du bäst på ett personligt och ambitiöst företag med skickliga kollegor. Hos oss som nyligen börjat vår resa i Linköping får du möjlighet att vara med och påverka och bli en del av ett litet tight gäng. Låter detta som något för dig? Då kan du vara den vi söker!

Vad är Ictech för typ av bolag?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat i Göteborg och har nu blivit 100 medarbetare. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling och har ett brett nätverk. För lite mer än ett år sedan öppnade vi dörrarna till vårt Linköpingkontor som nu är i full gång.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du får branschens kanske bästa villkor. Du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Vi har en hel del spännande uppdrag, ett av dessa är ett inhouse-team som kommer jobba med utveckling av framtidens självkörande fordon.

Vem söker vi då?

En typisk Ictechare är en nyfiken, teknikälskande person som alltid vill utvecklas och lära sig nya saker. Du är lösningsfokuserad och arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Förmodligen har du en stark drivkraft att leverera och bidra med lösningar till framtidens teknik. C++ utveckling är inget nytt för dig och du har kring 3-5 års erfarenhet.

Ansökan

Tror du att du är den vi söker? Se då till att söka tjänsten så att vi får lära känna varandra. Har du frågor? Kontakta i så fall career@ictech.se

 

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.