Mjukvaruutvecklare till inhouseteam för uppdrag inom grön energi

20 april 2021

Lockas du av att jobba inhouse på ett personligt företag med erfarna kollegor och en unik gemenskap? Vi söker efter dig som är en riktigt skicklig mjukvaruutvecklare och som blir motiverad av att få arbeta med grön energiteknik och elektrifiering för framtidens fordon. Är det dig vi letar efter? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vad är Ictech för typ av bolag då?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat här i Göteborg. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system-och mjukvaruutveckling och är ett teknikintresserat gäng på 85 personer. I våra nyrenoverade lokaler, som du hittar i Lindholmen Science Park, bedriver vi inhouseverksamhet och även egenfinansierade forskningsprojekt. 

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du får branschens kanske bästa villkor. Du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. 

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen. 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att få arbeta i ett spännande utvecklingsprojekt där slutmålet är att ersätta fossila bränslen med en modern och mer miljövänlig batteriteknik för framtidens fordon. På vårt nya och exklusiva kontor mitt på Lindholmen blir du en del av ett utvecklingsteam på 5-6 personer. Du får också en unik möjlighet att påverka projektets framgång. 

Hos oss kan du även styra över hur mycket du jobbar, hur stor andel du tar ut i lön och hur mycket semester du vill ta ut. Självklart väljer du också vilka utvecklingsmöjligheter du vill satsa på.

Vem söker vi?

En typisk Ictechare är en teknikälskande person som alltid vill utvecklas och lära sig nya saker. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Du är en skicklig mjukvaruutvecklare med erfarenhet av plattformar och domäner som Safety och AUTOSAR. När det gäller språk så ligger C och Matlab/Simulink dig varmt om hjärtat. Troligtvis har du också minst fem års erfarenhet och en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.

Blir du nyfiken på oss?

Skicka då in din ansökan eller hör av dig direkt till mig så kan vi ta reda på om vi passar för varandra. Du når mig på marcus.ekerhult@ictech.se om du har några frågor! 

Inhouseteam Göteborg

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.