Utveckla framtidens teknik tillsammans med Ictech

30 juli 2021

Vi tror att de flesta mår och presterar bättre med ett flexibelt arbete som anpassas efter individens unika behov. Hos oss på Ictech kan du bland annat styra över hur mycket du jobbar, hur stor andel du tar ut i lön, om det är dags för en riktig långsemester i år och vilket uppdrag som motiverar dig.

Ictech är ett lokalt förankrat konsultbolag med cirka 85 härliga medarbetare specialiserade på mjukvaru- och systemutveckling. Här är din konsultchef din coach och vi ser tillsammans till att du når dina mål. När vi anställer så gör vi det för  att vi tror på dig och din potential långsiktigt, aldrig för att fylla en plats eller ett specifikt uppdrag. Vårt engagemang är större än så, hos oss är du och din utveckling högsta prioritet – alltid.

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen. Att vi har fantastiskt nöjda medarbetare visar sig också i våra medarbetarundersökningar.

De språk och inriktningar vi jobbar mest med är:

  • Java
  • C#
  • Frontend
  • DevOps

Våra kunder finns inom de flesta branscher och storleksordningar, från små startups till de stora jättarna. Uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler där vi även bedriver egenfinansierad forskning. 

Vem är du?

En typisk Ictechare är en nyfiken, teknikälskande person som alltid vill utvecklas och lära sig nya saker tillsammans med andra och gärna i agila team. Förmodligen känner du igen dig i den beskrivningen.

Är du intresserad av att veta mer?

Hör av dig till Jennifer på career@ictech.se, eller skicka in din ansökan till oss så tar vi reda på om vi passar för varandra.

Generell utvecklare Göteborg

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.