Teknikbolag

Projektledare/ Project Manager

13 februari 2019

Projektledarna på Ictech är bra människokännare, inspirerande, coachande, kommunikativa och målinriktade. Alla irriterar sig även lite på när man säger att man arbetar agilt men inte har fattat grejen. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kommer du passa perfekt som projektledare på Ictech.

Ictech är ett medelstort konsultbolag i Göteborg inom system- och mjukvaruutveckling. Vi är specialister på embedded och IT och har 30 unika kunder i olika branscher. Just nu söker vi en erfaren projektledare som vill vara länken mellan Ictech och kunden.

Känner du igen dig i inledningen och punkterna nedan så hoppas vi att du söker tjänsten!

  • Du har bra förståelse för den agila utvecklingsprocessen
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att leda projekt inom mjukvaruutveckling
  • Du kan driva komplexa förändringsarbeten
  • Du är en bra ledare både på team- och individnivå
  • Du har en gedigen teknisk grund
  • Du har tidigare deltagit i produktutvecklingens alla delar

Skulle vi vara en bra match för varandra?

Vi är ett konsultbolag som har som ambition att vara den bästa leverantören i hela utvecklingsprocessen, i alla lägen, hos alla kunder. Vi gillar svåra utmaningar och hög förändringstakt, det ska aldrig bli tråkigt eller för enkelt. Har du också den inställningen? Kulturen på Ictech präglas av frihet och flexibilitet, varje medarbetare bestämmer själv hur mycket man vill jobba och vara ledig, hur stor andel man vill ta ut i lön och hur mycket man vill pensionsspara. Skulle det upplägget passa dig? Vi är inte purunga men heller inte lastgamla, en medelålder på 38,4 år och i snitt 12,3 års erfarenhet i branschen. Vi gillar att både hänga på jobbet och hitta på roliga saker utanför. Skulle vi vara en bra match för dig?

För mer information

Har du frågor kontakta Johan Josefsson, 070-987 31 89, annars är det bara att ansöka nedan.

 

Projektledare

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.