.NET-utvecklare mot offentlig sektor

7 april 2020

För kunds räkning söker vi nu en riktigt duktig .NET utvecklare med kunskap inom Angular eller React. Du behöver ha ett antal års erfarenhet, vara van vid arbete i Agila miljöer och ha tidigare erfarenhet av säkerhet, certifikathantering och kryptering.

Ictech är ett mellanstort konsultbolag med kontor på Lindholmen i Göteborg. Vi är idag cirka 80 anställda med en blandning av embedded och IT. Våra medarbetare är mer åt det seniora hållet i sina team med en medelerfarenhet på 13 år.

Teknik och problemlösning ligger oss mycket varmt om hjärtat och vi tycker om svåra, komplexa problem och hoppas att du gör detsamma.  Vi tycker att lösningarna i sig är roligare än vilket ramverk som används och att det är uppgiften som ska vara grunden till teknikvalet och inte bara eget tycke och smak.

Medarbetarnöjdheten hos oss är hög, vi har en av de lägsta personalomsättningarna i branschen och ett lågt antal konsulter per ansvarig chef. Transparens är ett nyckelord som vi håller stenhårt på och vi satsar otroligt mycket på att hålla våra medarbetare informerade, nöjda och utbildade.

Låter detta som en tjänst du vill höra mera om? Tveka inte att höra av dig på mail till jennifer.osterlin@ictech.se eller via formuläret nedan.

.NET utvecklare offentlig sektor

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.