Infotainment

Javautvecklare

3 december 2019

Är du en problemlösande, kunskapstörstande och hemmahackande Javautvecklare? Grattis! Då kan du välja och vraka  bland konsultbolag som erbjuder roliga uppdrag, generös ersättning och bra förmåner. Fundera över vad som är viktigt för dig när du byter jobb och spana in tjänsten nedan och se om den passar!

Vi tror att alla mår och presterar bättre om man har ett flexibelt arbete. På Ictech styr du själv över hur mycket du jobbar, hur mycket semester du vill ha, vilket uppdrag du tar, hur stor andel du tar ut i lön, vad du lär dig och hur du utvecklas.  Detta upplägg gör att vi har ovanligt låg personalomsättning, 4,3%, medan stora delar av branschen tampas med 25%. Ställ dig frågan – är detta ett upplägg som passar mig?

Som vi nämnde ovan kan en problemlösande och kunskapstörstande Javautvecklare välja och vraka mellan roliga uppdrag eftersom efterfrågan just nu är stor. Vi har flera spännande uppdrag och behöver därför anställa ytterligare 2-3 duktiga utvecklare. Exakt vilket uppdrag som passar dig tar vi gärna en gemensam diskussion om.

Vad är Ictech för typ av konsultbolag?

Majoriteten av oss är inte purunga men heller inte lastgamla, vi har en medelålder på 38,4 år. Hos oss sitter 25% på en högre specialistroll och i snitt har alla jobbat 12,3 år i branschen. Med andra ord finns det många kompetenta kollegor du kan utbyta erfarenheter med. I snitt kommer 78% på våra interna aktiviteter och då dricker 68% IPA och 32% lager. Vi är ett ganska gött bolag faktiskt, enligt den senaste medarbetarundersökningen är det 95% som tycker att “Ictech är en ideal arbetsgivare”. Kan detta vara ett företag du skulle trivas på?

Hur går ansökan till då?

Ta en funderare över om Ictechs upplägg och tjänsten som Javautvecklare kan vara något för dig. Skicka en ansökan, genom att fylla i formuläret nedan, så kanske vi tar en fika eller lunch och snackar lite. Det är jag som skrivit annonsen, Fredrik, som också är kontaktperson för denna tjänst. Har du några frågor eller funderingar så maila mig på fredrik.artursson@ictech.se.

 

Javautvecklare

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.