Javautvecklare

Javautvecklare mot IoT/molntjänster

24 mars 2020

Är du en Javautvecklare med erfarenhet av Cloud och Microservices som uppskattar agila arbetssätt och att arbeta i team? Perfekt, det är precis dig vi söker! Vi har just nu några uppdrag lediga som kräver just de kvalifikationerna.   

Ictech är ett mellanstort konsultbolag med kontor på Lindholmen i Göteborg. Vi är idag cirka 80 anställda med en blandning av embedded och IT. Våra medarbetare är mer åt det seniora hållet i sina team med en medelerfarenhet på 13 år. 

Teknik och problemlösning ligger oss mycket varmt om hjärtat och vi tycker om svåra, komplexa problem och hoppas att du gör detsamma.  Vi tycker att lösningarna i sig är roligare än vilket ramverk som används och att det är uppgiften som ska vara grunden till teknikvalet och inte bara eget tycke och smak.

Vi har i dagsläget uppdrag både ute hos kund och team som jobbar inhouse. Tanken är att växa på bägge fronter. Just nu håller vi på att flytta till ett dubbelt så stort kontor här på Lindholmen som är specialdesignat för att fungera ultimat som inhouse-arbetsplats där vi hoppas på att ta emot ännu fler intressanta projekt från våra kunder.

När det kommer till arbetsvillkor så har vi några av de bästa på marknaden. Här sätter vi högt värde i personlig valfrihet och de flesta av våra medarbetare har idag en lösning som ger dem möjlighet att själva fördela saker som lön, arbetstid, semester, tjänstebil, friskvård och andra förmåner. Men självklart kommer vi gemensamt fram till ett upplägg som passar just dig.

Gällande kunder så har vi en varierad och hela tiden växande blandning av branscher och storlekar på uppdragsgivare. Allt för att passa våra olika medarbetare. Vi tror på full valfrihet även här och det är regel att konsulterna själva är med och tycker till kring sitt nästa uppdrag.

Medarbetarnöjdheten hos oss är hög, vi har en av de lägsta personalomsättningarna i branschen och ett lågt antal konsulter per ansvarig chef. Transparens är ett nyckelord som vi håller stenhårt på och vi satsar otroligt mycket på att hålla våra medarbetare informerade, nöjda och utbildade.

Låter detta som en tjänst du vill höra mera om? Tveka inte att höra av dig på mail till jennifer.osterlin@ictech.se eller via formuläret nedan.

Javautvecklare

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.