Infotainment

Mjukvaruutvecklare inom infotainment

19 augusti 2019

Händer det att du kodar veckopengsappar till barnen eller modellerar upp lägenheten i VR istället för att gå och lägga dig i tid? Har du skrivit for (int i=0 ;  i<len ; ++i) fler gånger än vad du kan räkna till? Då har vi mycket gemensamt och du kommer passa bra som mjukvaruutvecklare inom infotainment på Ictech. 

Vi är ett medelstort konsultbolag i Göteborg. Idag är vi 66 anställda och har ingen ambition att bli jättestora utan gillar när företaget är personligt och att alla kan namnet på varandra. Just nu söker vi 1-2 mjukvaruutvecklare inom infotainment till ett par utmanande projekt, in-house eller på plats hos kunden.

Känner du igen dig i inledningen och i punkterna nedan så hoppas vi att du söker till oss!

  • Du är en grym mjukvaruutvecklare med åtminstone några år på nacken
  • Är duktig på utveckling i native Android
  • Har C++ och Java som huvudspråk
  • Tycker det är som roligast när utvecklingen är supersvår
  • Har hyggliga kunskaper inom Python och Bash
  • Vill lära dig eller redan har erfarenhet av CI/CD flöden

Vad är Ictech för typ av konsultbolag?

Majoriteten av oss är inte purunga men heller inte lastgamla, vi har en medelålder på 38,4 år. Hos oss sitter 25% på en högre specialistroll och i snitt har alla jobbat 12,3 år i branschen. Med andra ord finns det många kompetenta kollegor du kan utbyta erfarenheter med. I snitt kommer 78% på våra interna aktiviteter och då dricker 68% IPA och 32% lager. Sedan starten 2012 har vi haft 4,3% i personalomsättning, vilket troligtvis är lägst i branschen. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är det 95% som tycker att “Ictech är en ideal arbetsgivare”. Många av oss gillar nördiga hemmaprojekt men också god mat och friluftsliv. Kan detta vara ett företag du skulle trivas på?

Vad erbjuder vi dig?

En ny Tesla och lägenhet på Avenyn. Nej, dessvärre inte. Men hos oss får du bestämma själv hur mycket du vill jobba och vara ledig, hur stor andel du vill ta ut i lön och hur mycket du vill pensionsspara. Flexibilitet och frihet när den är som bäst.

För mer information

Har du frågor kontakta Stefan Falkerud, 070 – 890 62 00, annars är det bara att ansöka nedan.

Mjukvaruutvecklare

  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf.