Ictech söker Frontendutvecklare

12 maj 2021

Är du en Frontendutvecklare som har förmågan att se lösningar där andra ser problem? Förmodligen lockas du också av att få möjlighet att jobba på ett modernt bolag med generösa villkor, erfarna kollegor och en unik gemenskap. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss om du känner igen dig!

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat här i Göteborg och vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling. Uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler där vi även driver egenfinansierad forskning och andra intressanta projekt.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär nämligen inte bara att du får branschens bästa villkor. Du kommer också att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet.

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen. Vi är nog också ganska ensamma om att ha vuxit som konsultföretag sedan mars 2020. Samtidigt har vi under denna period fått möjlighet att ta oss an flera nya spännande projekt.

För att få en känsla för vilka Ictech är, kolla in oss på LinkedIn eller Instagram (@ictechgbg). Vill du även veta mer om hur det är att jobba på Ictech? Kika då in här.

Vem söker vi?

En typisk Ictechare är kreativ och blir upprymd av möjligheten att få lösa tekniska utmaningar. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar och överträffa förväntningar tillsammans med ditt team.

Vi letar alltså efter dig som är duktig Frontendutvecklare, gärna med några års erfarenhet och en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.

Blir du nyfiken på oss?

Se då till att skicka in din ansökan till oss så att vi kan lära känna varandra bättre. Undrar du över något ytterligare så kontakta gärna mig, Jennifer som jobbar som konsultchef här på Ictech. Du når mig på career@ictech.se

Frontendutvecklare Göteborg

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.