HR-praktikant till familjärt konsultbolag

30 juli 2021

Är du en driven student inom HR, rekrytering eller försäljning som brinner för service och vill praktisera på ett familjärt konsultbolag? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vad är Ictech för typ av bolag då?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag inriktat på system- och mjukvaruutveckling och vi har nu hunnit bli 90 medarbetare. Ictechs mål är att alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling. Uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler.

För att få en känsla för vilka Ictech är, kolla in oss på LinkedIn eller Instagram – ictechgbg. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ictech? Kika in på ictech.se/karriar/

Vem söker vi?

Vi söker dig som studerar och under din praktikperiod vill praktisera och lära dig mer om rekrytering och försäljning på ett konsultbolag. Du blir upprymd över att få jobba med människor och briljera med din förmåga att ge personlig service. Förmodligen är du personen som gör privata Excel-ark och todo-listor för att du mår som bäst när du har koll på läget.

Du går antingen en personalvetarutbildning och har arbetsplatsförlagda studier via utbildningen eller så går du en relevant YH-utbildning inom rekrytering, HR eller sälj där praktik ingår.

Vad erbjuder vi dig? 

  • Strukturerad introduktion och upplärning
  • En bred och omväxlande praktik på ett företag med högt i tak och som är öppet för nya idéer.
  • En erfaren och trygg mentor som stöttar och vägleder dig under praktiken

Blir du nyfiken på oss?

Skicka då in din ansökan nedan så att vi kan lära känna varandra bättre. Vi kommer gå igenom ansökningarna från och med den 30 augusti. Har du några frågor, skicka ett mail till career@ictech.se.

HR-praktikant Göteborg

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.