Embeddedutvecklare till Ictech

30 juli 2021

Tillhör du regionens vassaste embeddedutvecklare och ser lösningar där andra ser problem? Förmodligen lockas du av att få möjlighet att jobba på ett modernt bolag med generösa villkor, erfarna kollegor och en unik gemenskap. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss om du känner igen dig!

Vad är Ictech för typ av bolag då?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag som är grundat i Göteborg och vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling. Uppdragen utförs både på plats hos våra kunder och i våra egna lokaler där vi även driver egenfinansierad forskning.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär nämligen inte bara att du  får branschens kanske bästa villkor. Du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer också att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen. Vi är nog också ganska ensamma om att ha vuxit som konsultföretag sedan mars 2020. Samtidigt har vi under denna period dessutom fått möjlighet att ta oss an flera nya spännande projekt.

För att få en känsla för vilka Ictech är, kolla in oss på LinkedIn eller Instagram. Vill du även veta mer om hur det är att jobba på Ictech? Kika in här.

Vem söker vi?

En typisk Ictechare räds inte svåra tekniska utmaningar och ser till att överträffa ställda förväntningar. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. 

Du är en erfaren embeddedutvecklare med många olika verktyg i din ryggsäck. Du känner dig mycket trygg i tekniker som till exempel C, C++ (11 och senare), Python, GNU toolchain, kodanalys, CI-maskineri, etc.  Troligen har du även en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen. 

Blir du nyfiken på oss?

Skicka då in din ansökan nedan så att vi kan lära känna varandra bättre. Undrar du över något ytterligare så kontakta gärna Birger Kroon på career@ictech.se.

Embeddedutvecklare Göteborg

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.