Är du vår nya konsultchef?

9 september 2021

Brinner du för inbyggda system och ny teknik men är sugen på att göra något mer? Vill du få utlopp för din utåtriktade och affärsmässiga sida? Nu har du chansen att kombinera dina styrkor. Låter det lockande? I så fall kan du vara Ictechs nya konsultchef! 

Ictech är ett kreativt teknik- och konsultbolag inom mjukvaruutveckling. Vi jobbar med framtidens teknik i alla delar av utvecklingsprocessen. En stor del av projekten är inhouseprojekt, där vi också bedriver vår forskningsverksamhet. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver förstärkning av en konsultchef som är inriktad på inbyggda system. Våra konsultchefer är erfarna ingenjörer med ett stort nätverk, vilket gör oss till specialister på att förstå både kundernas och våra medarbetares behov. Nu söker vi  dig som har drivet, nätverket och kunskapen som krävs för att bli vår nya konsultchef.  

Hur ser rollen som konsultchef ut?

Som konsultchef på Ictech skapar du nya affärer samtidigt som du får insyn i alla häftiga utvecklingsprojekt som vi bedriver tillsammans med våra kunder. Du har ansvar för hela processen; från rekrytering av nya konsulter till kundkontakter och personalvård. Det innebär bland annat att du kommer bygga upp och etablera långsiktiga relationer med konsulter och kunder. Till ditt förfogande har du dom absolut skickligaste utvecklarna och ett nära samarbete med dina erfarna chefskollegor.

Vem är du?

  • Du gillar människor och att bygga relationer oavsett om det är på en lunch, på padelbanan eller på festen
  • Du gillar inte att någon säger åt dig hur du ska arbeta, det kommer du på själv tillsammans med ditt team.
  • Du har en bakgrund som ingenjör inom inbyggda system och ett brinnande intresse för ny teknik
  • Du får en kick av att göra affärer och drivs av att leverera kvalitet
  • Du får ofta en ledarroll i de sammanhang du befinner dig i, vare sig du vill eller inte

Vad erbjuder vi dig?

Ictech erbjuder dig en öppen och familjär atmosfär i moderna och fräscha lokaler på en av Lindholmspirens bästa adresser. Att vi inte har några externa ägare gör att vi har korta beslutsvägar och att vi sätter våra egna mål. Vi erbjuder dig också stor frihet i hur du planerar och lägger upp ditt arbete och du får möjlighet att bli en av Ictechs nyckelpersoner. Vi konkurrerar inte med varandra utan här samarbetar vi och löser saker tillsammans. Självklart ser vi också till att ha riktigt kul ihop!

 

  • Max filstorlek: 64 MB.
  • Max filstorlek: 64 MB.