I see experts

Ingenjörerna på Ictech utvecklar framtidens produkter.

Som konsult på Ictech får du vara med och driva den digitala transformationen tillsammans med några av marknadens bästa ingenjörer. Du får jobba med spännande projekt som bidrar till framgångsrika systemlösningar i den tekniska frontlinjen.

Fredrik Artursson

Fredrik Artursson

Konsultchef

Kontakta mig

Vilken är din drömroll?

Ictech utvecklar mjukvara och system för framtidens produkter. Vi har specialistkompetens inom många olika teknikområden och branscher.

Systemarkitekt

Systemarkitekt

Ictechs systemarkitekter ansvarar för den tekniska designen och arkitekturen i ett system eller IT-projekt. De är duktiga på att ta fram en tydlig strategi och detaljerad planering för hur man ska realisera en omfattande teknisk utmaning. Arkitekturen i ett system påverkar i hög utsträckning produktens prestationsförmåga, kostnad och möjlighet till vidareutveckling. Därför är systemarkitekternas jobb superviktigt.

Projektledare

Projektledare

Projektledarna på Ictech ansvarar över omfattande utvecklingsprocesser. De driver utvecklingen genom tydlig kommunikation, detaljplanering, bra ledarskap och ett ständigt leveransfokus. Ictechs projektledare beskrivs ofta som bra människokännare, inspirerande och kommunikativa med stor kompetens inom system- och mjukvaruutveckling.

Produktägare

Produktägare

Produktägarna på Ictech ansvarar för att produkter utvecklas så de når uppsatta mål. Det kräver att man prioriterar, fattar rätt beslut och har kunskap om vilket värde produkten ska leverera till användaren. Ictechs engagerade produktägare är en stor tillgång för utvecklingsteamen. De har alltid svar på frågor, ser till att rätt saker blir gjorda och förklarar varför med fokus på funktion, metod och produkt.

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklarna på Ictech är duktiga problemlösare och bra lagspelare. De är (extremt) nyfikna på teknik och har bred kompetens inom alla delar av utvecklingsprocessen. Våra erfarna utvecklare behärskar flera operativsystem och programmeringsspråk såsom C, C++, Python, JAVA, Matlab/Simulink och .NET. Det gör att de är flexibla för olika uppdrag och projekt.

Lösningsarkitekt

Lösningsarkitekt

Lösningsarkitekterna på Ictech arbetar med att ta fram smarta och hållbara lösningar anpassade efter kundens system, ramverk och organisation. Våra erfarna arkitekter jobbar med hela flödet i den tekniska infrastrukturen – från att skapa och designa till att implementera. Ictechs lösningsarkitekter har bred teknisk kompetens och är grymma på att lösa problem.

Forskningsingenjör

Forskningsingenjör

Forskningsingenjörerna på Ictech jobbar med spännande forskningsprojekt på vår R&D-avdelning. Våra forskningsingenjörer har doktorerat inom olika områden såsom HMI/UX, ljuddesign, signalbehandling och tillämpad mekanik inom strömningsdynamik. Ictechs forskningsingenjörer beskrivs ofta som målinriktade, självständiga och lyhörda med en stor portion nyfikenhet och ödmjukhet.

Redo för en förändring?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.

Du kanske även gillar...

fun

Teambuilding på Malta

I september var Ictech på Malta på konferensresa. Konferensresan är årets roligaste teambuildingevent för alla medarbetare.

Sommarfest på Donsö
fun

Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

expertise

Lär dig mer om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders håller i ett webbinarium om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.