Gasellföretag 2020 – fjärde året i rad för Ictech

9 december 2020

Vi är otroligt stolta att återigen tillhöra den dryga promillen av Sveriges aktiebolag som utsetts till Gasellföretag, 2020 av Dagens industri. Med fyra år i rad av uppfyllda kriterier kan vi nu även titulera oss som Mästargasell. Utmärkelsen innebär alltså att Ictech är ett av de snabbast växande företagen i Sverige! 

På Ictech tror vi att långsiktigt hållbar tillväxt skapas som ett resultat av att vi kan hålla en genomgående hög kvalitet till kunder och medarbetare.   

Allt fler kunder vänder sig nu i första hand till Ictech när projekten innehåller tekniska utmaningar utöver det vanliga. Den sortens projekt lockar i sin tur ännu fler skickliga ingenjörer att börja hos oss, och det blir en positiv spiral som skapar tillväxt. Det har också hjälpt oss att behålla farten genom coronatider och i höstas kunde vi stolt öppna ett nytt kontor i Linköping. 

Det gångna året på Ictech har inneburit fortsatt god organisk tillväxt, en ökad omsättning, sunda finanser och ett positivt rörelseresultat. Det är några av kriterierna som vi återigen uppfyllde för att tilldelas utmärkelsen Gasellföretag, 2020. 

För mig är en sån här utmärkelse ett kvitto på hur otroligt kompetenta medarbetare vi har. De hittar ständigt nya sätt att skapa värde för de  kunder vi väljer att arbeta med. Det är en ynnest att få driva ett bolag som Ictech – jag tror faktiskt ingen är riktigt som oss.Richard Hedström, CEO Ictech

Dagens industri har sedan år 2000 utsett de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Målet med arbetet är att inspirera och ge praktisk kunskap till entreprenörer inom svenskt näringsliv. 2020 utsågs 847 företag till Gasellföretag, en minskning med drygt 32 procent från föregående år.