Projektledning

Har du frågor om vad vi erbjuder inom projektledning?

Johan Josefsson

Business Area Manager

070-987 31 89

johan.josefsson@ictech.se

Ett lyckat projekt avgörs av projektledningen

När ska första delen i ett projekt vara klart? Vem dokumenterar arbetet och effektiviserar processen om det behövs? Hur leder och motiverar man medarbetarna i projektgruppen vid motgångar? Detta har en duktig projektledare stenkoll på. 

För att en omfattande utvecklingsprocess ska fungera krävs en duktig projektledare som med tydlig kommunikation, detaljplanering, bra ledarskap och ett ständigt leveransfokus driver utvecklingen i rätt riktning, tillsammans med sitt team. Ett lyckat projekt avgörs ofta av hur bra ledarskapet är. Ictechs projektledare beskrivs som bra människokännare, inspirerande och kommunikativa med stor kompetens inom system- och mjukvaruutveckling. Oavsett om du har behov av en projektledare för förändringsarbete i en agil transformation eller en Scrum Master har vi den kompetens som krävs för att matcha det specifika uppdraget.

Ictech erbjuder spetskompetens inom exempelvis:

  • Projektledning/ Team lead
  • Projektkoordinering
  • Projektplanering

Är du nyfiken på om vi kan erbjuda kompetens till ditt projekt eller om vi har lediga tjänster  inom projektledning? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!