Applikationsutveckling

Har du frågor om vad vi erbjuder inom applikationsutveckling?

STEFAN FALKERUD

Business Area Manager

070-890 62 00

stefan.falkerud@ictech.se

Vi utvecklar dina applikationer

Inom mjukvaruutveckling finns det idag många nya spännande områden och tjänster. Några heta områden just nu är exempelvis Internet of Things, Big Data, Machine learning, SaaS och nya smarta mikrotjänster. Men med ny teknik och nya områden blir det allt viktigare att samtliga system och applikationer är uppkopplade, ihopkopplade och framför allt säkra.

Med nya teknikområden kommer också nya möjligheter för företag att minimera kostnader och maximera resultat, kvalitet och flexibilitet. På marknaden finns det mängder med smarta webb-baserade system, mobila lösningar och inbyggda system som hjälper företag med effektivisering. Dock kan det vara svårt att få dessa lösningar automatiserade och integrerade till befintliga system och applikationer. 

Ictech har bred kompetens inom IT och applikationsutveckling som sträcker sig över de flesta programmeringsspråk, plattformar och operativsystem. Hos oss hittar du alltid hög kompetens när det kommer till att utveckla och anpassa dina applikationer och vi garanterar enastående kvalitet med en personlig touch.  

Är du nyfiken på om vi kan erbjuda kompetens till ditt projekt eller om vi har lediga tjänster  inom applikationsutveckling? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!