Vad erbjuder vi dig?

Har du frågor om vad vi erbjuder?

STEFAN FALKERUD

Business Area Manager

070-890 62 00

stefan.falkerud@ictech.se

Experter på inbyggda system och IT

Drömmer du om att ha en självkörande bil så att du kan pyssla med viktigare saker på vägen till jobbet? Kanske kontrollerar du redan nu om barnen har låst ytterdörren med hjälp av en app i mobilen?

Detta är möjligt med hjälp av intelligenta produkter som styrs av inbyggda system som i sin tur ofta är ihopkopplade med internet (Internet of Things). Utvecklingen av dessa produkter går fort framåt och idag hittar du inbyggda system i allt ifrån hushållsmaskiner, bilar, leksaker och till och med i människors kroppar.

Det är interaktionen mellan elektronik och mjukvara som gör det möjligt för dessa produkter att lösa uppgifter och problem de ställs inför och därmed gör din vardag mer bekväm. Ictech är experter på och har lång erfarenhet inom mjukvaruutveckling och elektronikkonstruktion. Vi erbjuder spetskompetens i alla delar av utvecklingsprocessen och lyckas alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch till våra kunder.

Vi erbjuder kompetens inom dessa områden:

Projekten driver vi oftast ute hos kund, men vi erbjuder även helhetsåtaganden i våra moderna lokaler på Lindholmen Science Park i Göteborg.