Ictech i Linköping: 3 härliga minnen med Niclas och Rickard

– Roliga Ictechminnen har jag massor av, det är bara att välja och vraka! Efter tre framgångsrika år som konsultbolag i staden där idéer blir verklighet har vi samlat de bästa minnena från ledarduon VD Niclas Kark och konsultchef Rickard Isacsson på Ictechs kontor i Linköping.

1. Kanotpaddling, Jeepsafari och bad i Blue Lagoon

Niclas: Ett härligt minne är konferensresan till Malta. Det var riktigt trevligt att åka tillsammans med alla kollegor från Ictech-koncernen. Under fyra dagar hade vi ett fullspäckat schema där vi bland annat besökte huvudstaden Valletta, vandrade i bergen och paddlade kanot. Vi hade egentid också, då jag valde att sitta på ett mysigt café och dricka öl. En av dagarna åkte vi till Gozo och körde Jeep i naturen, och sen hyrde vi en stor segelbåt.

Rickard: Badade gjorde vi också! Vi hade en helt fantastisk upplevelse i Blue Lagoon med kristallklart turkost vatten.

Niclas: Ja verkligen – men strömt var det – vi hade svårt att hålla oss nära båten! Sedan hade vi givetvis intressanta föreläsningar också där vi diskuterade cybersäkerhet och lärde oss om vikten av mental inställning, bland annat.

2. Lyckade matchningar och konsulter som vågar satsa

Rickard: Ett personligt minne jag har handlar om den första konsulten jag förmedlade till en kund. Efter några månader hade jag uppföljning med kunden, som var otroligt nöjd. Sedan pratade jag med konsulten och han hade det fantastiskt på uppdraget. Där kände jag att, delad glädje är verkligen dubbel glädje!

Niclas: Ett av mina bästa minne från Ictech är när jag anställde den första konsulten på kontoret i Linköping. Han tyckte att det var värt att satsa på det lilla konsultbolaget istället för ett stort produktbolag. Han är fortfarande kvar på bolaget – och frodas!

Ictech i Linköping

3. Inflyttningsfest på de nya Linköpingskontoren

Niclas: Vi har också haft riktigt roliga fester tillsammans. På Ictech i Linköping har vi ju lyckats med två inflyttningsfester på ett år, eftersom vi vuxit med 25 medarbetare sedan starten och blivit tvungna att flytta in i större lokaler för att få plats med att både jobba och ha kul.

Rickard: Baren som flyttat in på nya kontoret stod ju också pall för den hårda inflyttningsfesten vi hade.

Niclas: Ja, det är en stabil bar!

Vill du också vara med och skapa härliga minnen tillsammans med oss på Ictech? Spana in våra lediga tjänster eller läs mer om hur vi jobbar.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...