Vill du vara med och utveckla framtidens produkter?

Det är i skärningspunkten mellan teknikens möjligheter och människans förmågor som de bästa idéerna uppstår. På Ictech samlas smarta, engagerade och nyfikna konsulter kring kloka värderingar som leder till projekt som vi är superstolta över. Vår vision är tydlig. Framtidens produkter kräver människor vars hjärtan slår för det de gör. Och det är precis vad vi har på Ictech. Vill du bli en av dom? Möt Ictechs nya talangjägare, Isa Jelvehed, som har stenkoll på om du är rätt person för jobbet.

Hej Isa! Du är Ictechs nya talangjägare. Berätta vad du gör?

Som Talent Acquisition Specialist på Ictech spelar jag en avgörande roll i att identifiera och attrahera talanger till Ictechs kontor. Mitt fokus ligger på att utforma jobbannonser, hantera ansökningar samt proaktivt identifiera och engagera potentiella kandidater på LinkedIn. Genom att bygga meningsfulla kontakter och säkerställa en positiv kandidatupplevelse strävar jag efter att förstärka vårt team med de bästa talangerna.

Jag letar efter konsulter till Ictech.

Vilka typer av konsulter är du på jakt efter till Ictech? 

Med tanke på bredden i våra uppdrag är det inte lätt att fastställa en strikt profil för vilka typer av konsulter som vi är på jakt efter. Generellt letar vi efter personer med erfarenhet inom systemutveckling, mjukvaruutveckling och IT. Men vi har också exempelvis projektledare, produktägare och forskningsingenjörer på Ictech. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och bred kunskap om olika tekniska miljöer. Att hålla sig uppdaterad i den snabbt föränderliga teknikbranschen är också en fördel. I grund och botten söker vi engagerade konsulter som kan erbjuda smarta lösningar till våra kunder.

Apropå kunder. Ictech utvecklar ju framtidens produkter. Kan du ge ett exempel på ett roligt eller spännande uppdrag?

Ja, att vara med och utveckla framtidens produkter är en av anledningarna till att det är så spännande att jobba på Ictech! Som konsult har man möjlighet att jobba med olika typer av uppdrag inom olika typer av branscher. Senaste åren har vi till exempel varit med och utvecklat en självkörande dumper med AB Volvo, vi har tagit fram lösningar för att generera 3D-kartor av satelitbilder för rymdteknikföretaget Maxar och byggt programvara för CTEK som gör laddstolpar till elbilar. Vi har också varit med och utvecklat en självbalanserande lastcykel för Monark och forskat kring fjärrstyrning av autonoma vägfordon och kognitiv belastning hos fjärrförare.

”Vår prioritet är att matcha dig med uppdrag som inte bara passar dina kompetenser, utan även inspirerar dig och låter dig växa. Vi vill att du ska känna en stark koppling till det arbete du utför, och inte minst, ha roligt längs vägen.”

Isa Jelvehed, Talent Acquisition Specialist på Ictech

Det låter verkligen som roliga uppdrag med teknik i fokus. För övrigt då, vad kan man förvänta sig som konsult på Ictech?

Ictech är ett familjärt konsultbolag. Här kan du förvänta dig en positiv och inkluderande arbetsmiljö. Här möts du av engagerade kollegor och en öppen företagskultur som värdesätter gemenskap och trivsel. Vi strävar efter att inte bara arbeta tillsammans utan även njuta av gemenskapen, vilket återspeglas i vårt breda utbud av evenemang och aktiviteter som du kan ta del av. Vår prioritet är att matcha dig med uppdrag som inte bara passar dina kompetenser, utan även inspirerar dig och låter dig växa. Vi vill att du ska känna en stark koppling till det arbete du utför, och inte minst, ha roligt längs vägen.

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter?

Det sägs att Ictech är världens bästa konsultbolag. Varför då?

Jag skulle säga att det är tack vare vår härliga gemenskap. Med stöttande chefer, utvecklande uppdrag och en stor mängd roliga aktiviteter är det en plats där man trivs, utvecklas och har roligt tillsammans!

Det låter svårt att toppa! Tack Isa, för en trevlig pratstund.

Vill du också vara med och utveckla framtidens produkter? Spana in vår karriärsida, lär känna oss bättre och skicka in din ansökan redan idag.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Recension Ictech
company

En ärlig recension: 5 svagheter vi har på Ictech

Att bli ombedd att berätta om sina svagheter, eller vi menar förbättringsområden, har vi väl alla varit med om i en intervjusituation? Med självinsikt kommer man långt så vi ville ställa oss samma fråga.