Julfest med temat Studio 54

Varje år bjuder Ictech in till julfest för alla medarbetare och deras respektive. I år blev det julfesternas julfest. Temat var “Studio 54” och lokalen var fylld av glitter, glamour, glädje och utsvängda ben i sann 70-talsanda.  

I år var vi 150 personer på julfesten i Göteborg, med både Ictechare och respektive. Därför hyrde vi hela Reveljen så vi fick gott om plats för att äta en härlig julbuffé tillsammans. Mitt under middagen började bandet “Fishtaste” spela discolåtar och två Ictechare gick upp på scen och anslöt för att sedan spela ända in på småtimmarna. Många blev mäkta förvånade över att se sina ingenjörs-kollegor rocka loss. Det är precis det som är så härligt, när konsulter som dagligdags driver den digitala utvecklingen framåt sparkar av sig skorna, umgås och har kul. 

Bandet Fishtaste rockade loss hela kvällen.
Underbara utstyrslar med glitter, glamour och 70-talsanda.

Vill du också jobba på Ictech?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...