Teambuilding på Malta

I september var Göteborg- och Linköpingskontoret på den vackra ön Malta på vår årliga konferensresa. Konferensresan är årets roligaste teambuilding-event där alla Ictechare får möjlighet till utveckling, kunskapsutbyte, inspiration och lära känna varandra på djupet.

Teambuilding är en självklarhet

Att stärka banden mellan medarbetare genom teambuilding är väldigt viktigt för att utveckla högpresterande team. Målet med våra konferensresor är att nya och gamla medarbetare ska få en god sammanhållning, får ta del av den unika Ictech-kulturen och såklart ha det riktigt roligt ihop. Detta är något som vi gjort sedan Ictech startade 2012 och det har alltid varit det mest uppskattade eventet. 

En mix av aktiviteter

Förutom konferens fick vi delta på en blandad kompott av teambuilding-aktiviteter. Vi besökte huvudstaden Valletta, hajkade i bergen, paddlade kajak och seglade en Gulet tillsammans på medelhavet. Vi hyrde även ett stort gäng jeepar och åkte iväg på en superrolig tur på den fantastiska ön Gozo. Under vår traditionella “wow-kväll” satsas det alltid lite extra och det bjöds på festligheter på Cafe del Mar.      

Fokus på cybersäkerhet

En av våra spännande föreläsare var Keith Cutajar som är specialist i cybersäkerhet, cyberbrott, digital-forensik och cyberterrorism. Han används flitigt som expert vid Maltas domstolar och har genom åren även hjälpt scotland yard och FBI med utredningar och utbildningar. Cybersäkerhet är något vi på Ictech arbetar med och vidareutbildar oss inom och det är alltid ett aktuellt och intressant ämne.

“På Ictech innebär teambuilding processen att svetsa samman individer till en grupp. Vi vill stärka samarbeten och hjälpa gruppen att uppnå våra gemensamma mål”

Helena Kvist, HR-ansvarig på Ictech

Personlighetstest och teambuilding 

Vi fick även en inspirerande föreläsning av Nathan Farrugia som är VD för ett av Maltas ledande teknikföretag, Shireburn, ett mjukvarubolag inom people management & financial solutions. Nathan är TEDx-talare, rekordbrytande idrottsman som framgångsrikt genomfört mer än 15 extrema utmaningar. Under denna föreläsning fick vi arbeta med teambuilding genom att tillsammans genomföra och diskutera våra egna DISC-analyser.


Vill du se fler härliga bilder från Malta eller kommande  konferensresor, kika in oss på instagram

Vill du bli en del av Ictech-gänget och hänga med på nästa konferensresa?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Recension Ictech
company

En ärlig recension: 5 svagheter vi har på Ictech

Att bli ombedd att berätta om sina svagheter, eller vi menar förbättringsområden, har vi väl alla varit med om i en intervjusituation? Med självinsikt kommer man långt så vi ville ställa oss samma fråga.