Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

Sommarfestens tema i år var ”Skepp Ohoj”. Vi hyrde en båt och åkte genom Göteborgs skärgård för att komma till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. Där åt vi god mat och några av oss tog ett klassiskt sommarfest-dopp i havet. Sedan dansade vi till ett liveband, som kom från ön, till långt in på kvällen. Ett mycket uppskattat event där alla Ictechare samlas, både från Göteborg och Linköping, och har kul ihop.

Vi gillar att ha kul. Gör du?

Det är i snacket mellan en musiktokig mjukvaruutvecklare och en odlingsintresserad systemarkitekt magin händer. När ingenjörer som dagligdags driver den digitala utvecklingen framåt sparkar av sig skorna, umgås och har kul. Läs mer om våra uppskattade event eller besök vårt instagramkonto för att se mer bilder.

Vill du också jobba på Ictech?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

project

Utveckling av en självkörande dumper

Ictech fick en förfrågan från AB Volvo om att hjälpa till med utvecklingen av den elektriska drivlinan för den självkörande dumpern, TA15 från Volvo Construction Equipment.