Lär dig mer om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders berättar, i ett inspelat webbinarium, om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.

Det har på senare år skett en snabb utveckling när det kommer till komplexa funktioner i fordon. Två drivkrafter för detta är utvecklingen av högre grad av förarassistans och att fordonen är uppkopplade till nätet. 

En konsekvens av den snabba utvecklingen är att fordon också blivit mer sårbara för cyberattacker. Med ökad sårbarhet uppstår behovet av att formulera krav och riktlinjer för att styra utvecklingen åt rätt håll.

Vår teknikspecialist och konsultchef Anders är specialist i ämnet och berättar i nedan webbinarium om cybersäkerhet för fordon och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434. 

Vill du också jobba med cybersäkerhet på Ictech?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

project

Utveckling av en självkörande dumper

Ictech fick en förfrågan från AB Volvo om att hjälpa till med utvecklingen av den elektriska drivlinan för den självkörande dumpern, TA15 från Volvo Construction Equipment.