Lär dig mer om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders berättar, i ett inspelat webbinarium, om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.

Det har på senare år skett en snabb utveckling när det kommer till komplexa funktioner i fordon. Två drivkrafter för detta är utvecklingen av högre grad av förarassistans och att fordonen är uppkopplade till nätet. 

En konsekvens av den snabba utvecklingen är att fordon också blivit mer sårbara för cyberattacker. Med ökad sårbarhet uppstår behovet av att formulera krav och riktlinjer för att styra utvecklingen åt rätt håll.

Vår teknikspecialist och konsultchef Anders är specialist i ämnet och berättar i nedan webbinarium om cybersäkerhet för fordon och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434. 

Vill du också jobba med cybersäkerhet på Ictech?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Sommarfest på Donsö
fun

Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

company

Ictechs årsredovisning 2021

2021 vilket år! Vi blev 100 medarbetare, firade 10 år som konsultbolag, expanderade vår inhouse-verksamhet, fick 17 nya kunder och sjösatte en ny verksamhet för forskning och helhetsåtaganden. Här kommer en sammanfattning om hur det gick för oss under året. Vi delar även med oss av års- och koncernredovisningen. 

Forskningsingenjör
company

Vad kan du förvänta dig som forskningsingenjör på Ictech?

Träffa Anders, Teknikspecialist & Konsultchef, och Johan, Teknikchef & Forskningsansvarig, två av våra högt uppskattade chefer på Ictech. Vi bad dem slå sina kloka huvuden ihop och svara på frågor kring Ictechs forskning, projekt, teknikområden och vad man kan förvänta sig i rollen som konsult och forskningsingenjör på Ictech.