Vad kan du förvänta dig som IT-konsult på Ictech?

Träffa Karolina och Sharon, två av våra härliga och engagerade konsultchefer som är ansvariga för IT-området på Ictech. Mellan coachning, verksamhetsutveckling, försäljning och rekrytering lyckades vi haffa dem för att ta reda på vad man egentligen kan förvänta sig som IT-konsult på Ictech.

Hej Karolina och Sharon! Hur jobbar man som IT-konsult på Ictech?

Karolina: Hos oss på Ictech jobbar man antingen inhouse i våra jättefina lokaler på Lindholmen. Då jobbar man ofta i team tillsammans med grymma Ictech-kollegor. Eller så jobbar man ute hos kund, också ofta i team. Sedan har vi även flera uppdrag där man jobbar remote, mer eller mindre.

Sharon: På Ictech har vi som ambition att jobba mot kvalitet och långsiktiga relationer – både vad gäller kunder och medarbetare. Våra medarbetare, i det här fallet IT-konsulter, är ett fantastiskt gäng som får möjlighet att jobba i olika branscher såsom medtech, fordonsindustrin, miljö och offentlig sektor.

Karolina och Sharon berättar vad du kan förvänta dig som IT-konsult på Ictech

Vad tycker ni är viktigt när ni rekryterar nya IT-konsulter?

Sharon: Det som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi alltid ser till att hitta rätt konsult till rätt kund och vid rätt tidpunkt. Vi har ett samspel mellan kund och konsult så att samarbetet ska kännas rätt för alla parter. Vi är väldigt ambitiösa när det gäller just det här.

“Hos oss på Ictech jobbar man som IT-konsult antingen inhouse i team tillsammans med grymma Ictech-kollegor, ute hos kund, eller remote.”

Karolina Skenhall, Konsultchef på Ictech

Ni vill stärka upp IT-verksamheten på Ictech. Varför då?

Karonlina: Vi ser ett ökat behov av den kompetens och de tjänster som våra IT-konsulter kan erbjuda. Behovet ser vi både hos våra befintliga kunder där vi redan har ett etablerat och bra samarbete. Men vi ser det också hos många nya spännande kunder. I och med det ökande behovet söker vi nu efter fler drivna, engagerade och nyfikna konsulter.

”Vi ser alltid ser till att hitta rätt konsult till rätt kund och vid rätt tidpunkt. Vi har ett samspel mellan kund och konsult så att samarbetet ska kännas rätt för alla parter.”

Sharon Wiking, konsultchef på Ictech

Vilka typer av roller och kompetenser inom IT söker ni?

Sharon: Just nu söker vi främst mjukvaruutvecklare inom backend och frontend. I våra IT-uppdrag jobbar vi bland annat med Java, Cloud Services, .NET, C#, React, JavaScript och Angular.

Nu till tio-miljoners-frågan. Vad får man som IT-konsult hos Ictech?

Sharon: Här finns all möjlighet att ha kul, även utanför kontorstid, om man vill. På Ictech har du som konsult stort inflytande, bland annat på din lönemodell. Du kan själv välja hur mycket lön och ledig tid du vill plocka ut varje månad. Tänk dig exempelvis att du vill spara ihop för att investera i ditt nästa boende eller kanske bunkra upp för att åka på en drömresa? På Ictech har du helt enkelt stor möjlighet att påverka din situation. Du får också jobba med intressanta kunder som ligger i framkant med ny teknik.


Känner du dig nyfiken på att veta mer om rollen som IT-konsult på Ictech är du alltid välkommen upp till vårt fina kontor på Lindholmspiren. Vi hoppas att vi hörs och ses!

Vill du jobba som IT-konsult och bli coachad av toppenchefer som Karolina och Sharon?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

fun

Teambuilding på Malta

I september var Ictech på Malta på konferensresa. Konferensresan är årets roligaste teambuildingevent för alla medarbetare.

people

Hur är det att jobba inhouse på Ictech?

Hur är det egentligen att jobba in-house på Ictech? Konsulten Magnus jobbar i ett team på kontoret i Göteborg och gillar den familjära atmosfären.