Sveriges bästa konsultbolag

Vad är det egentligen som gör ett konsultbolag till Sveriges bästa? Det kan bara medarbetarna själva svara på. För att ta reda på hur våra medarbetare egentligen trivs på Ictech genomför vi en medarbetarundersökning med jämna mellanrum. Och vi är fantastiskt stolta över resultatet! Av svaren att döma är Ictech nog Sveriges bästa konsultbolag.

Sveriges bästa konsultbolag – om du frågar medarbetarna.

När vi genomförde Ictechs förra medarbetarundersökning fick vi väldigt höga betyg. Två år senare, mitt i en pandemi och osäker omvärld, känns det extra roligt att vi slår vårt tidigare fantastiska resultat.

”Öppenheten och friheten är det bästa. Och att medarbetarna alltid sätts först.”

Konsult på Ictech
  • De som svarade hade en genomsnittlig arbetslivserfarenhet på 11 år.
  • Och hade i snitt velat jobba hemifrån 2 dagar i veckan.
  • 27% sitter in-house hos oss och 73% på uppdrag hos kund.

Hur är det att jobba på Ictech? Det är toppen.

Alla medarbetare som svarade på undersökningen känner sig stolta över att jobba på Ictech, och tycker att man får ett personligt bemötande hos oss. 95% av medarbetarna ser Ictech som en ideal arbetsgivare och lika många känner sig också uppskattade. 100% skulle rekommendera Ictech till en vän eller kollega. 

För att våra medarbetare ska kunna vara delaktiga i Ictechs utveckling, har det alltid varit viktig för oss att ge tät och transparent information. Under pandemin blev det något vi prioriterade extra mycket, för att våra medarbetare skulle känna sig trygga och säkra hos oss i en annars osäker omvärld. Vi blev därför väldigt glada när 100% svarade att dom tycker att Ictech gjort rätt prioriteringar under pandemin. Lika många har också förtroende för Ictechs ledning.

”Ictech är personligt. Extremt kompetenta och trevliga medarbetare. Professionell, men lättsam stämning – även i tuffare tider.”

Konsult på Ictech

Ictech har sedan start investerat för att kunna erbjuda medarbetarna en nära och coachande relation med sin chef, och en arbetsplats där den personliga friheten är självklar. YES – kände vi när 100% av medarbetarna svarade att dom känner sig uppskattade av och har förtroende för sin chef. 95% svarade också att man känner sig delaktig i beslut och val av uppdrag och tycker att man får den feedback man behöver av sin chef.

Vad är det bästa med att jobba på Ictech? Här är ett urval.

När vi frågade våra Ictechare vad det bästa är med att jobba på Ictech svarade de bland annat att Ictech är personligt, att vi har extremt kompetenta och trevliga medarbetare och att stämningen är professionell men lättsam – även i tuffare tider.

De tyckte också att saker och ting görs på ett snyggt och proffsigt sätt med fokus på att vara långsiktigt hållbart och med hög trivsel. ”Vi är sjukt bra och mår riktigt gör samtidigt”, svarade någon. ”Öppenheten och friheten är det bästa, och att medarbetarna alltid sätts först”, svarade någon annan.

”Allt görs på ett snyggt och proffsigt sätt med fokus på att vara långsiktigt hållbart och med hög trivsel. Vi är sjukt bra och mår riktigt gött samtidigt.”

Konsult på Ictech

De fantastiska betygen betyder inte att vårt förbättringsarbete slutar här. Tvärtom kommer vi arbeta lika hårt för att bli en ännu bättre arbetsgivare.

Vill du också jobba på Sveriges bästa konsultbolag?

Lämna in din ansökan i dag.

Det är superenkelt och tar bara 2 minuter.
FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Sommarfest på Donsö
fun

Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

expertise

Webbinarium om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders håller i ett webbinarium om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.

company

Ictechs årsredovisning 2021

2021 vilket år! Vi blev 100 medarbetare, firade 10 år som konsultbolag, expanderade vår inhouse-verksamhet, fick 17 nya kunder och sjösatte en ny verksamhet för forskning och helhetsåtaganden. Här kommer en sammanfattning om hur det gick för oss under året. Vi delar även med oss av års- och koncernredovisningen.