Ictech hjälper Telia med agil transformation och DevOps

Telia är Sveriges största teleoperatör, både sett till kunder och omsättning. Företaget arbetar med bland annat fast telefoni, datakommunikation, digital-TV och mobiltelefoni till privatpersoner och företag. Telia genomgår en agil transformation och Ictech bidrar därför med kompetens inom agil transformation och DevOps.

”Att få förtroende av nya kunder som Telia är alltid lika roligt. Våra specialister inom digital transformation passar perfekt in i deras verksamhet och vi hoppas på ett långvarigt samarbete.”

Richard Hedström, VD på Ictech

Vad erbjuder Ictech?

Ictech är ett kreativt teknikbolag inom system- och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder konsulttjänster och kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen. Hos oss hittar du garanterat hög kompetens och vårt mål är att alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch. Vi har lång och bred kompetens inom de flesta branscher inom bland annat fordon, försvar, medtech, telekom, cleantech, energi och finans.

Vad innebär agil transpormation och DevOps?

DevOps innebär att man automatiserar infrastruktur med fokus på en sak: att få flow i utvecklingen. På stora utvecklingsavdelningar eller företag krävs oftast DevOps-utvecklare som “krattar manegen” för att få hela flödet i produktutvecklingen att rulla på så smidigt som möjligt.

Ett framgångsrikt projekt kräver ett team med bred teknisk kompetens som kan ta helhetsansvar över planering, utveckling, test, leverans och monitorering.  Det kräver också engagerade utvecklare som håller sig uppdaterade på nya metoder och de senaste teknikerna.

Vet du om att Ictech finns på Instagram? Kika in, vetja.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

Sommarfest på Donsö
fun

Sommarfest på Donsö

Varje år i juni är det dags för Ictech årliga sommarfest. Vi äter gott, tar en öl och slappnar av. I år hyrde vi en båt som tog oss till restaurang Isbolaget på vackra Donsö. 

expertise

Lär dig mer om cybersäkerhet för fordon

Ictechs teknikspecialist Anders håller i ett webbinarium om cybersäkerhet och hur man gör TARA-analyser (Threat Analysis and Risk Assessment) som är en del av den nya ISO standarden, ISO 21434.

company

Ictechs årsredovisning 2021

2021 vilket år! Vi blev 100 medarbetare, firade 10 år som konsultbolag, expanderade vår inhouse-verksamhet, fick 17 nya kunder och sjösatte en ny verksamhet för forskning och helhetsåtaganden. Här kommer en sammanfattning om hur det gick för oss under året. Vi delar även med oss av års- och koncernredovisningen.