Ictech hjälper Telia med agil transformation och DevOps

Telia är Sveriges största teleoperatör, både sett till kunder och omsättning. Företaget arbetar med bland annat fast telefoni, datakommunikation, digital-TV och mobiltelefoni till privatpersoner och företag. Telia genomgår en agil transformation och Ictech bidrar därför med kompetens inom agil transformation och DevOps.

”Att få förtroende av nya kunder som Telia är alltid lika roligt. Våra specialister inom digital transformation passar perfekt in i deras verksamhet och vi hoppas på ett långvarigt samarbete.”

Richard Hedström, VD på Ictech

Vad erbjuder Ictech?

Ictech är ett kreativt teknikbolag inom system- och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder konsulttjänster och kompletta lösningar i alla delar av utvecklingsprocessen. Hos oss hittar du garanterat hög kompetens och vårt mål är att alltid leverera enastående kvalitet med en personlig touch. Vi har lång och bred kompetens inom de flesta branscher inom bland annat fordon, försvar, medtech, telekom, cleantech, energi och finans.

Vad innebär agil transpormation och DevOps?

DevOps innebär att man automatiserar infrastruktur med fokus på en sak: att få flow i utvecklingen. På stora utvecklingsavdelningar eller företag krävs oftast DevOps-utvecklare som “krattar manegen” för att få hela flödet i produktutvecklingen att rulla på så smidigt som möjligt.

Ett framgångsrikt projekt kräver ett team med bred teknisk kompetens som kan ta helhetsansvar över planering, utveckling, test, leverans och monitorering.  Det kräver också engagerade utvecklare som håller sig uppdaterade på nya metoder och de senaste teknikerna.

Vet du om att Ictech finns på Instagram? Kika in, vetja.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

project

Utveckling av en självkörande dumper

Ictech fick en förfrågan från AB Volvo om att hjälpa till med utvecklingen av den elektriska drivlinan för den självkörande dumpern, TA15 från Volvo Construction Equipment.