Inspirationsevent om digital revolution

Ictechs inspirationsevent är ett årligt event vi har för kunder, medarbetare, intressenter och annat gött folk. Eventet är till för att tillsammans bli inspirerade, intresserade och engagerade. Stort tack alla gäster och inblandade för en trevlig kväll, tillsammans slog vi rekord i antal personer på kontoret.  Det blev helt fullsatt på årets inspirationsevent om digital revolution.

Sju sätt att äga världen – ett inspirationsevent om digital revolution

Vi hade vi bjudit in den otroligt begåvade talaren Andreas Ekström som är kulturjournalist på Sydsvenskan i Malmö-Lund. Hans aktuella föreläsning, som väckt internationell uppmärksamhet, heter ”Sju sätt att äga världen”. Den visar hur makt, pengar och kunskap har snedfördelats i den digitala revolutionen – men också vilka enorma möjligheter som därför har uppenbarat sig: att bygga nya affärer, nya sociala samspel och det internet vi verkligen vill ha.

”Sju sätt att äga världen” är på en gång en omvälvande samtidsanalys och en apell för digital demokratisering. Andreas Ekström har gjort många hundra föreläsningar, författarbesök och seminarier kring den digitala revolutionen och är mycket uppskattad för sitt sätt att med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Andreas Ekström har arbetat i ett tjugotal länder och nått en internationell publik genom TED.com. En av hans föreläsningar visats över en miljon gånger. Anders blev utsedd 2019 till årets talare.

I see beer

Efter föreläsningen bjöds det på god mat och inte minst Ictechs egenbryggda öl, som vi kallar ”I see beer”, tillverkad av konsulten Per Pålsson. Ölen gjorde succé. Det gjorde även vår hemsnickrade tävling ”Speedball”. Tävlingen gick ut på att man på kortast möjliga tid skulle fjärrstyra ett litet klot (Sphero Bolt) till att träffa ett antal plattor i rätt ordning. Personen med snabbast tid vann en brandad elscooter i Ictechs klassiska lila färg. Stort grattis Magnus Hedin som vann!

Alltid plats för en till

Vi hade plats för 120 gäster på kontoret, trodde vi. Eventet var populärt så helt plötsligt var vi uppe i 140 anmälda gäster och då ändrade vi oss och tänkte ”finns det hjärterum finns det stjärterum”. Vi slog därmed rekord i antal personer på kontoret vilket var roligt. Är du intresserad av att komma på nästa inspirationsevent, kontakta oss så får du en inbjudan!

Vet du om att vi finns på Instagram? Kika förbi, vetja.

FÖRFATTARE

Du kanske även gillar...

company

Ictechs årsredovisning 2021

2021 vilket år! Vi blev 100 medarbetare, firade 10 år som konsultbolag, expanderade vår inhouse-verksamhet, fick 17 nya kunder och sjösatte en ny verksamhet för forskning och helhetsåtaganden. Här kommer en sammanfattning om hur det gick för oss under året. Vi delar även med oss av års- och koncernredovisningen. 

Forskningsingenjör
company

Vad kan du förvänta dig som forskningsingenjör på Ictech?

Träffa Anders, Teknikspecialist & Konsultchef, och Johan, Teknikchef & Forskningsansvarig, två av våra högt uppskattade chefer på Ictech. Vi bad dem slå sina kloka huvuden ihop och svara på frågor kring Ictechs forskning, projekt, teknikområden och vad man kan förvänta sig i rollen som konsult och forskningsingenjör på Ictech.

konsult inhouse
company

Vad kan du förvänta dig som konsult inhouse på Ictech?

Träffa Fredrik, en av våra positiva och energiska konsultchefer på Ictech som jobbar tätt ihop med våra team inhouse. Vi frågade Fredrik om kontorskultur, hur det går till när konsulter matchas med uppdrag och vad man egentligen kan förvänta sig som konsult inhouse på Ictech.